Elkonstruktör till Pronova, Halmstad

Elkonstruktör till Pronova, Halmstad

Välkommen till Pronova i Halmstad. Produktion och maskinbygge i ett. Nu är det dags att ersätta vår Elkonstruktör. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där man trivs och stannar länge.
PLC, elritningar och CAD är din grej. Kunskap, välkomnande atmosfär och ett bra konstruktionsteam är vår. Vill du röra på dig och testa något nytt? Kika vidare i beskrivningen och tveka inte att komma in med din ansökan!

Om vår kund

Pronova AB är ett familjeägt företag som i över 45 år har tillverkat förpackningsmaskiner och påsar. I våra lokaler ryms kontor med försäljning, administration och konstruktion, en verkstad med bearbetning och montering samt en fabrik med extrudering, tryckpress och påstillverkning. Pronovas förpackningssystem säljs över hela Europa via återförsäljare och distributörer.
På Pronova har de anställda bland annat flextid samt ett lönebonussystem som är kopplat till uppfyllande av kvalitetsmål. Vi är certifierade i enlighet med "Great Place To Work" vilket är något vi är mycket stolta över då det är ett kvitto på att vi trivs bra på jobbet.

Dina arbetsuppgifter

Som El-konstruktör ingår du i vårt konstruktionsteam där vi konstruerar och tillverkar våra maskiner. Gruppen du ansluter till består av tre mekaniska konstruktörer och saknar just nu dig med dina kunskaper inom el och automation. Teamet har lång erfarenhet med mycket kunskap och är sammansvetsat. Internt arbetar du utöver teamet även med kontaktytor på verkstad, sälj och ibland får du även fronta kunder som behöver din support. Du ansvarar för dokumentation och vet vikten av att arbeta systematiskt för att underlätta arbetet framåt. PLC- och HMI programmering är en stor del av din vardag.

Din nya arbetsplats är certifierad av Great Place to Work. Det innebär att våra medarbetare i undersökningar snittat högre än index på områdena:
  • Trovärdighet
  • Respekt
  • Rättvisa
  • Stolthet
  • Kamratskap
Vi vill att du trivs hos oss och vår certifiering är ett kvitto på vårt arbete inom området. Vi tror också att det är viktigt att du tycker ovan områden är viktiga, även för dig.

Din profil

Som person trivs du att samarbeta och ingå i ett team för att nå bästa resultat. Du har en positiv syn på livet och är framåtsträvande. Egenskaper som noggrannhet, flexibilitet och sinne för ordning kommer ställas på prov i denna roll.

Tekniskt är du väl insatt i PLC-programmering, gärna Mitsubishi. Du är väl bevandrad inom el-ritningar i CAD där vi använder E3 och är även van vid maskinautomation. Dina kunskaper inom standarder och direktiv hjälper dig i denna roll.

Du har troligt en eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet inom el/automation. Andra meriterande kunskaper är el-behörighet, vana av HMI-programmering och felsökning.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, kunskaper i tyska är meriterande. Körkort B är ett krav.

Sökord

Elkonstruktör elkonstruktion Mitsubishi CAD E3 HMI Industriel elektriker
Mer info
Kontaktperson Anders Jansson
Telefon 073 542 93 60
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.