Säljare inom den gröna näringen sökes till Dina Försäkringar Syd

Säljare inom den gröna näringen sökes till Dina Försäkringar Syd

Om företaget
Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare, Dina Försäkringar Syd har idag ett sextiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar. Läs gärna mer om oss på www.dina.se

Dina arbetsuppgifter
Här är jobbet för dig som vill arbeta med försäljning och rådgivning till både nya och befintliga kunder i en omväxlande vardag. Dina kunder bor på landsbygden och många driver lantbruksföretag med olika inriktningar. Ditt uppdrag är att utifrån kundens behov erbjuda försäkringslösningar samt arbeta aktivt med att bredda kundens engagemang hos oss. Kundens verksamhet kan variera, från smågården med djur till produktionslantbruket med sidoverksamheter. Som Säljare hos oss ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen men även i den resa som lantbrukssverige gör. Arbetet är självständigt, utmanande och variationsrikt och ställer krav på eget driv och en förmåga att strukturera i kombination med goda administrativa egenskaper. Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll. Vi erbjuder dig en miljö med omväxlande arbetsuppgifter, stundom högt tempo och stort fokus på våra kunder och affären. Hos oss arbetar du i ett härligt, målinriktat team och här kan du själv vara med och driva utveckling. Vi har ett öppet klimat där vi bejakar laganda, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande. Denna tjänst är placerad på vårt kontor i Halmstad och för att vara framgångsrik i rollen behöver du både körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten inleds med en provanställning om sex månader och du rapporterar till Säljchef lantbruk.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har intresse för den gröna näringen i det svenska lantbruket, kanske är du uppväxt på gård eller har gått en lantbruksutbildning gärna inriktning lantmästare eller agronom. Har du dessutom erfarenhet av försäkringsbranschen är det mycket meriterande. Vi söker dig som trivs med att arbeta under eget ansvar med fokus på hela kundkedjan; från att boka mötet till att offerera, få avslut och följa upp. Du har också förmågan att arbeta noggrant för att säkerställa att våra kunder får rätt försäkringslösning utifrån sina behov. Du är en person som på ett naturligt sätt skapar förtroenden och har lätt för att bygga relationer. I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en god användare av MS Office och lär dig snabbt nya IT-system. Vidare har du även goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Hos oss värdesätter vi korta beslutsvägar och en platt organisation. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734-666?884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 16 oktober 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.premier.se
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 220 anställda med en omsättning på drygt 100 Miljoner SEK.