Snickare/Träarbetare

Snickare/Träarbetare

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Vår verksamhet växer och vi söker därför fler byggservicesnickare till Halmstad. Som snickare hos oss arbetar du med allt ifrån privatpersoner till ramavtals- och förtroendekunder men också olika typer av projekt. Just nu söker vi främst snickare till lasarettet i Halmstad. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat inom byggservice då vi ställer höga krav både på din kompetens och ditt yrkeskunnande samt dina personliga egenskaper. Som person är du van att ta egna initiativ och ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du utför ditt jobb med kvalité och fokus på att leverera hög service mot våra kunder. Slutligen är det viktigt att du är engagerad och positiv och medveten om att du är vår reklampelare utåt och har många gånger direktkontakt med våra kunder, underentreprenörer och andra samarbetspartners.

Specifika krav för tjänsten:
  • Yrkesbevis som träarbetare
  • Flytande svenska då detta är vårt koncernspråk
  • B-körkort
Om du vill veta mer får du gärna kontakta Tobias Johansson på telefon 0733-37 52 99 eller Patrik Christiansson på telefon 0733-37 35 65. Om du tycker att beskrivningen passar in på dig - tveka in att skicka in din ansökan direkt! Vi genomför löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Cecilia Nagy, 0725 33 50 06,
Patrik Christiansson, 033-170974,
Mer info
Kontaktperson Cecilia Nagy
Telefon 0725 33 50 06
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 maj (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.