Vi på Peab Anläggning i Halmstad med omnejd driver många spännande anläggningsprojekt och behöver nu komplettera teamet med en platschef. Som platschef hos oss får du leda ett starkt team med bred praktisk kompetens, lång erfarenhet och god laganda.

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsprojekt och som tidigare arbetat med arbetsledning i projekt. Som platschef hos oss ansvarar du för att driva våra lokala anläggningsprojekt från uppstart till avslutat projekt tillsammans med våra yrkesarbetare och arbetsledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Personal- och ekonomiansvar.
  • Arbetsmiljö-, miljö- samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.
  • Bevara och utveckla långsiktiga kundrelationer.
  • Främja sammanhållning och bygga laganda.
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Kvalifikationer och önskad kompetens
  • För tjänsten relevant högskole- eller YH-utbildning inom anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Minst 3 års erfarenhet av en ledande roll inom branschen.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
  • Körkort B
  • God datorvana och har kunskap att hantera produktionsadministration.
Det är meriterande om du har motsvarande erfarenheter från liknande roller i andra företag. Gärna i branschen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av ledarskap och trivs i rollen som ledare. Du är engagerad både i det dagliga arbetet och i planeringen på längre sikt. Som ledare visar du på gott omdöme även under tidspress och du följer upp de åtaganden som ligger på ditt bord. Det faller dig naturligt att lyssna och vara mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen, oavsett vem du pratar med.

Du har ett genuint intresse för branschen och för dig är det viktigt att utveckla dig och ditt team framåt. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats.

Vi hoppas att detta låter intressant för dig. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

I våra rekryteringsprocesser tillämpar vi bakgrundskontroller bland våra slutkandidater.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Lenn Söderberg, 0733 374867, lenn.soderberg@peab.se, eller HR-partner Ida Lindahl, 0725 333377, ida.lindahl@peab.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.