Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Drivs du av att tillsammans med teamet, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan du vara den vi söker. Peab Anläggning söker nu en entreprenadingenjör till Halmstad med omnejd. Som entreprenadingenjör är du den som stöttar teamet med din specialistkompetens så att vi kan nå våra gemensamma resultat.

Om tjänsten

I rollen kommer du arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Utöver ditt fokusområde kommer du även stötta i inköp samt till viss del i KMA-frågor.

Du finns där för platscheferna i frågor som rör anbud och kalkyl men även som stöd ute i projekt, med exempelvis framtagning av mängder samt övrig kontraktsadministration. Rollen innefattar även att analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål. Samtidigt har du hela tiden ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.

Din placering blir vårt kontor i Halmstad men du kommer även arbeta ute på våra projekt. Du rapporterar till arbetschefen.

Kravprofil

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, av anbudsförfarandet och som arbetat aktivt med förfrågningsunderlag och anbudsförslag. I rollen krävs god kunskap kring ramverket AMA och AB04/ABT06.

Du kan granska underlag kritiskt, se rimlighetsbedömningar i tidigt skede och samtidigt agera problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. För att trivas i rollen har du ett intresse för ekonomiska resultat och administration. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten samt har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig.

Kanske har du även en tidigare bakgrund från en arbetsledar- eller platschefsroll ute i anläggningsprojekt?

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta arbetschef Lenn Söderberg, 0733 374867, lenn.soderberg@peab.se, eller HR-partner Ida Lindahl, 0725 333377, ida.lindahl@peab.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.