Välkommen att bli kollega med oss! Vi är Sveriges ledande bygg- och anläggningsföretag och bygger framtidens hållbara samhälle genom engagemang och ständig utveckling. Nu söker vi dig som är en erfaren mätingenjör och som vill utveckla vårt samhälle genom din kompetens och kunskap tillsammans med oss! På Peab anläggning utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggningar, fiber och byggnationer av olika typer av anläggningar och letar efter dig som vill vara en del av det.

Du som mätingenjör hos oss stöttar geografins arbetsgrupper med produktionsmätning. Produktionsmätning innebär att du ligger steget före den dagliga produktionen och kräver kommunikativ förmåga, lyhördhet och ett intresse för anläggningsbranschen. Våra projekt är lokaliserade i Halland. Från Falkenberg i norr till Båstad i söder samt in i landet, vilket medför att du har en flexibel arbetsplats men med kontorsplats i Halmstad.

Kravprofil

För att lyckas i rollen krävs en utbildning som mätingenjör/mättekniker samt minst tre års erfarenhet då du innehar spetskompetensen som enda mätaren i geografin. Då tjänsten handlar om god kommunikativ förmåga ställer vi krav på att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du gillar utmaningar och tar dig an uppgifter på ett effektivt sätt och vill leverera med hög kvalitet och goda resultat! Du är självständig, initiativtagande och har förmågan att snabbt komma in i nya grupper.

Självklart är du en person som förstår nycklarna i ett gott ledarskap och trivs att arbeta utomhus. För att trivas och passa i rollen kan du planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt samt vara flexibel då det krävs. Eftersom din roll innebär mycket kontakt med andra människor behöver du tycka om att skapa nya relationer och skapa nya kontakter.

Har du haft kontakt eller har arbetat med anläggningsverksamhet sedan tidigare ser vi det som meriterande.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Caroline Axelsson
Telefon 0733-37 21 79
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.