Verkstadsmedarbetare/Industrisnickare sökes till Lidhults kök

Verkstadsmedarbetare/Industrisnickare sökes till Lidhults kök

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Till Lidhults kök söker vi efter en arbetssam och mångsidig verkstadsarbetare, gärna med erfarenhet av träbearbetning.
Arbetet innebär bearbetning av produkter i framförallt trä, med höga krav på kvalitet. Arbetet utförs i en mängd manuella maskiner samt en del styrda. Du kommer arbeta i ljusa och fräscha lokaler med hög standard.
Som produktionspersonal hos Lidhults kök ingår du i ett team med mycket erfarenhet, tjänsten kräver att du har både eget driv och ansvarskänsla samt är enkel att samarbeta med.

Utbildning
Vi ser att du som söker gärna har en industriteknisk utbildning gärna med inriktning mot trä.
Kanske har du erfarenhet som snickare, möbelsnickare eller någon form av träförädling.
Meriterande om du innehar Truck - och traverskort.

Erfarenhet
Har du tidigare erfarenhet av likande jobb eller som snickare tror vi att du kommer snabbt in i arbetsuppgifterna.

Personliga kvalifikationer
Som person är Du positiv och ansvarstagande med en god förmåga att se vad som behöver göras, strukturera och planera ditt arbete.
Du värdesätter ordning och reda samt arbetar alltid med kvalitet i fokus. Du har ett eget driv och god förmåga att samarbeta.

Lön och anställningsvillkor
  • Arbetstid heltid/dagtid
  • B körkort fordras
Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början erbjuds en visstidanställning via Palm & Partners med goda möjligheter till en tillsvidareanställning hos Lidhults kök.

Ansökan
Vi välkomnar din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Elin Dahlström på 0709-846536

Startdatum
Snarast enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Långsiktigt uppdrag tillsvidare med avsikt för fast anställning.
Mer info
Kontaktperson Elin Dahlström
Telefon 0709846536
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.