STUDENTER sökes för extrajobb inom lager och logistik

STUDENTER sökes för extrajobb inom lager och logistik

Om kunden
Vill du vara ansiktet utåt för oss på Palm & Partners och samtidigt dryga ut studentkassan? Då är detta den perfekta möjligheten för just dig!
För att kunna anställas måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studier på helfart eller annat huvudsakligt arbete).

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För våra kunders räkning söker vi nu dig som vill arbeta extra inom lager, logistik och terminal. Uppdragen ligger på cykelavstånd från Halmstad City och gångavstånd från högskolan. Möjligheter finns även jobb utanför Halmstad.

Arbetet varierar mellan olika kunder men kan exempelvis innebära truckkörning, plock, emballering, sortering och färdigställande av produkter för utleverans till kund.
För att vara aktuell för dessa tjänster behöver du vara studerande, eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning (egen företagare eller annat arbete på minst 75 %). Arbetstiderna är oregelbundna och varierar mellan ca 4h under eftermiddagen eller natten, eller 8h dagtid. Vilket gör det enkelt att kombinera med exempelvis föreläsningar i skolan.

Utbildning
Gymnasial utbildning.
Truckkort är meriterande.
Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har industri/lagererfarenhet med dig i bagaget. Har du arbetat med något av följande är det meriterande:
  • plock av artiklar,
  • arbeta mot ett lagersystem,
  • emballering,
  • sortering
Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, arbetsam och gillar att arbeta i högt tempo. Du är med stor fördel flexibel och har lätt för att ändra om i schemat. Du är vårt ansikte utåt hos kund och därför är det viktigt att du förmedlar ett gott intryck, visar positiv inställning och är ansvarstagande. Den största vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Lön och anställningsvillkor
Timanställning, lön enligt avtal.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.