STUDENTER sökes för extrajobb inom lager, logistik och industri.

Om jobbet

Vill du vara ansiktet utåt för oss på Palm & Partners och samtidigt dryga ut studentkassan? Då är detta den perfekta möjligheten för just dig!
Det ända kravet för att kunna söka jobbet är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (ex. studerar på helfart eller har ett annat huvudsakligt arbete).

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag för heltidsanställda är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För våra kunders räkning söker vi nu dig som vill arbeta extra inom lager/logistik, terminal och tillverkningindustri.
Arbetet varierar mellan olika kunder men kan exempelvis innebära truckkörning, plock, emballering, sortering och färdigställande av produkter för utleverans till kund. I förekommande produktionsabrete kommer du vanligtvis arbeta som maskinoperatör eller montör.
För att vara aktuell för dessa tjänster behöver du vara studerande, eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning (egen företagare, annat arbete på åtminstone 50 %). Arbetstiderna är ofta oregelbunda, vilket gör det enkelt att kombinera med exempelvis föreläsningar i skolan.

Utbildning
Gymnasial utbildning.
Truckkort A+B är ett krav hos många kunder och är således mycket meriterande.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har industri/lagererfarenhet med dig i bagaget. Har du arbetat med något av följande är det meriterande:
  • plock av artiklar,
  • arbeta mot ett lagersystem,
  • emballering,
  • truckkörning.
  • sortering
Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, arbetsam och gillar att arbeta i högt tempo. Du är med stor fördel flexibel och har lätt för att ändra om i schemat. Du är vårt ansikte utåt hos kund och därför är det viktigt att du förmedlar ett gott intryck, visar positiv inställning och är ansvarstagande. Den största vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Lön och anställningsvillkor
Timanställning, lön enligt avtal.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande. Då det är stor konkurrens om jobben är det bra om du kan inkomma med din ansökan så fort som möjligt.
Sök jobbet via vår hemsida eller hör av dig via telefon för möjligheten att kunna diskutera hur vi skulle kunna anpassa vår verksamhet efter dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Varierande.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.