Operatör till bryggeri

Operatör till bryggeri

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en positiv och nyfiken operatör till vår kund i centrala Halmstad
Arbetsuppgifterna innebär övervakning av tillverkningsprocessen.Detta sker med hjälp av datorer men även med dina sinnen. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men också ha förmåga att arbeta självständigt och driva dig själv. Arbetet ställer stora krav på nogrannhet och tar tid att lära. Du bör därför vara nyfken på att lära dig nya saker men även redo att ta med dig tidigare erfarenheter från industrin.

Utbildning
Gymnasie, gärna teknisk inriktning

Erfarenhet
För att komma in i rollen och trivas med arbetsuppgifterna som operatör krävs det att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, att du är orädd för nya utmaningar och har lätt att lära.
Vi ser att du som söker har erfarenhet från industri, kan arbeta tre-skift och har ett praktiskt handlag.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du ska ha lätt att lära och vara i god fysisk form, då vissa lyft kan förekomma i arbetet. Här värdesätts din initiativ - och kommunikationsförmåga högt.

Lön och anställningsvillkor
Lön enl avtal

Ansökan
Du söker tjänsten via länken eller på www.palmpartners.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi frågor ang. tjänsten kontakta Rekryterare Nina Kapsimalis, nina.kapsimalis@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
6 månader med goda chanser till förlängning
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.