Operatör med öga för detaljer

Operatör med öga för detaljer

Om kunden
Vår kund som är belängen i utkanten av Halmstad behöver nu förstärkning till sin produktion. Företaget är ett internationellt företag inom tillverkningsindustrin. Produktionen sker i moderna ljusa lokaler, där säkerheten alltid sätts i första hand. Ett ställe att trivas på helt enkelt!

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Nu behöver vi förstärkning med en maskinoperatör till ett av våra stora kundföretag i Halmstad. Du kommer ingå ett team på 16 st operatörer som ansvarar för en del av processen som tillhör ett av slutstegen i processen. Det dagliga arbetet varierar då man roterar mellan olika arbetsstationer för att skapa variation. Här krävs stor noggrannhet, då du arbetar med små detaljer och lagar/ kvalitetskontrollerar produkten.

Utbildning
Ingen utbildning krävs.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom industrin och även erfarenhet av skiftgång då detta är 3-skift. Erfarenhet av arbete med sömnad eller montering av smådetaljer är mycket meriterande. Kanske har du en bakgrund inom läkemedelstillverkning?

Personliga kvalifikationer
Som är person är du driven, positiv och kvalitetsmedveten. Egenskaper som passar in på dig är noggran, tålmodig, god fingerfärdighet, god precision och god syn. Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och att du uppskattar ordning och reda.
Vi lägger stor vikt i att din personlighet skall stämma överens med företagets kultur och värderingar, du är därför med fördel en glad och positiv person. Det är även väsentligt att du har god förståelse av svenska i både tal och skrift.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställniing 6 månader med god chans till tillsvidareanställning
3-skift, chans att påverka ditt schema

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2020 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.