Industristjärna sökes

Industristjärna sökes

Om kunden
Vår kund som är belängen i utkanten av Halmstad behöver nu förstärkning till sin produktion. Företaget är ett internationellt företag inom tillverkningsindustrin. Produktionen sker i moderna ljusa lokaler, där säkerheten alltid sätts i första hand. Ett ställe att trivas på helt enkelt!

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en framåt och nyfiken maskinoperatör till ett av våra stora kundföretag i Halmstad. Du kommer jobba operativt i produktionen, och vi tror att noggrannhet, ett stort tålamod och öga för detaljer är egenskaper du besitter. Arbetet är till stor del i team, så god förmåga att kommunicera både i tal och skift är viktigt.

Utbildning
Det är en fördel, men inget krav, om du har någon form av industriteknisk utbildning.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba inom industrin och även erfarenhet av skiftgång då detta är 3-skift. Du är praktiskt lagd, och har lätt för att se samband mellan olika steg i processen. Erfarenhet av arbete med sömnad eller montering av smådetaljer är mycket meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som är person är du driven, positiv och kvalitetsmedveten. Egenskaper som passar in på dig är noggran, tålmodig, god fingerfärdighet, god precision och god syn. Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och att du uppskattar ordning och reda. Du är praktiskt lagd, och har lätt för att se samband mellan olika steg i processen
Vi lägger stor vikt i att din personlighet skall stämma överens med företagets kultur och värderingar, du är därför med fördel en glad och positiv person. Det är även väsentligt att du har god förståelse av svenska i både tal och skrift.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställniing 6 månader med god chans till tillsvidareanställning
3-skift

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Kontaktperson Sandra Lindulf
Telefon 0733898799
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.