Händig maskinoperatör

Händig maskinoperatör

Om kunden
Till vår kund i utkanten av Halmstad söker vi nu förstärkning.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är en glad och positiv maskinoperatör till ett av våra stora kundföretag i Halmstad. Du kommer att jobba operativt i produktionen, och vi tror att noggrannhet och ett högt kvalitétstänk är egenskaper du besitter. Du är inte heller rädd att ta egna initiativ och sätter alltid säkerheten först i ditt dagliga arbete. Tunga lyft kan förekomma, så detta är inget hinder för dig.

Utbildning
Industriell, eller teknisk utbildning på lägst gymasienivå är meriterande.
Truckkort och Traversutbildning är också en fördel, men inget krav.

Erfarenhet
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av industriellt arbete och trivs bra i denna miljö. Tidigare erfarenhet av skiftgång är önskvärt.

Personliga kvalifikationer
Du är nyfiket lagd, och vi ser med fördel att du är van att arbeta fysiskt. Arbetet kräver att du är duktig både på att arbeta individuellt och i grupp. Du bör kunna uttrycka dig nyanserat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Du är van att arbeta i ett högt tempo, och är van att själv kunna prioritera ditt arbete.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Tillträde efter överenskommelse

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Sandra Lindulf
Telefon 0733-898799
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.