Fingerfärdig medarbetare till processindustri sökes

Fingerfärdig medarbetare till processindustri sökes

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i ett utav processens slutsteg som sätter krav på din noggrannhet och kvalitetstänk. Det krävs att du kan hantera små detaljer, och är duktig på att samarbeta. Du är van vid att arbeta ytterst kvalitetsmedvetet,.

Utbildning
Gymnasial grundutbildning som minimikrav.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som maskinoperatör/processoperatör/montör. Vana vid skiftgång är önskvärt. Rätt inställning och personlighet är viktigare än erfarenheter i denna roll.

Personliga kvalifikationer
Då det dagliga arbetet kräver stor fingerfärdighet, är det en fördel av du har erfarenhet eller intresse av liknande sedan tidigare. Kanske har du intressen som att sy, pyssla eller måla på fritiden?
Vi lägger stor vikt i att din personlighet skall stämma överens med företagets kultur och värderingar. Du är därför med fördel en glad och posstiv person som sätter teamet främst.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställning 6 månader med god chans till tillsvidareanställning
Skiftgång på ett påverkningsbart 3 skift.

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Omgående, el. enl ö.k.
Mer info
Kontaktperson Sandra Lindulf
Telefon 0733898799
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.