Fingerfärdig industrimedarbetare sökes

Fingerfärdig industrimedarbetare sökes

Om kunden
Vår kund som är belängen i utkanten av Laholm behöver nu förstärkning till sin produktion. Företaget är en Legotillverkare inom fordonssindustrin.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en glad och positiv montör till ett av våra kundföretag i utkanten av Laholm. Du kommer jobba operativt i produktionen, och vi tror att noggrannhet, ett stort tålamod och öga för detaljer är egenskaper du besitter. Tyngre lygt kan förekomma varför vi ser att du som söker har god fysik.

Utbildning
Det är meriterande om du har någon form av industriteknisk utbildning.

Erfarenhet
Du har erfarenhet av att jobba inom industrin och även erfarenhet montering, gärna av mindre detaljer. Har du erfarenhet av skiftgång är detta meriterande, så även truckkort och truckvana.

Personliga kvalifikationer
Som är person är du driven, positiv och kvalitetsmedveten. Egenskaper som passar in på dig är noggran, tålmodig, god fingerfärdighet, god precision och god syn. Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och att du uppskattar ordning och reda.
Vi lägger stor vikt i att din personlighet skall stämma överens med företagets kultur och värderingar, du är därför med fördel en glad och positiv person. Det är även väsentligt att du har god förståelse av svenska i både tal och skrift.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställniing 6 månader.
2-skift/natt

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
6 månader.
Mer info
Kontaktperson Elin Dahlström
Telefon 0709846536
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.