Engagerad Industrimedarbetare

Engagerad Industrimedarbetare

Om kunden
Till flertalet av våra industrikunder i Halmstad söker vi nu förstärkning.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är en glad och positiv medarbetare till någon av våra kunder i Halmstad med omnejd. Du kommer att jobba operativt i produktionen, och vi tror att noggrannhet och ett högt kvalitétstänk är egenskaper du besitter. Vi hjälper våra kunder med personal där arbetet är förlagt antingen på dagtid, på 2-skift, 3-skift och 5-skift. Vi tror att du är nyfiken att lära och engagerad för att snabbt kunna komma in i ditt nya arbete hos oss. Vi värdesätter din förmåga att ta egna initiativ. I vissa produktioner kan tunga lyft förekomma.

Utbildning

Truckkort och Traversutbildning är också en fördel, men inget krav.
Har du detta, så ange det i din ansökan.

Erfarenhet
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av industriellt arbete och trivs bra i denna miljö. Tidigare erfarenhet av skiftgång är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Du är nyfiket lagd, och vi ser med fördel att du är van att arbeta fysiskt. Arbetet kräver att du är duktig både på att arbeta individuellt och i grupp. Du bör kunna uttrycka dig nyanserat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Du är van att arbeta i ett högt tempo, och är van att själv kunna prioritera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och tidigare yrkeserfarenheter

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Tillträde efter överenskommelse

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan redan idag, och vi kommer att intervjua kandidater löpande.

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Uppdraget är långsiktigt, och du kommer att vara anställd hos oss och uthyrd till kunden.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.