Inköpare till Halmstad Frukt & Grönt AB

Inköpare till Halmstad Frukt & Grönt AB

Vi på Palm och Partners söker nu en duktig och driven inköpare till vår kund Halmstad Frukt och Grönt AB.
Företaget ligger beläget i Halmstads centrala delar och arbetar som leverantör - öppna mot hela marknaden! Leveranser sker såväl till skolor, servicehem, sjukhus, förskolor, restauranger, personalrestauranger, pizzerior,butiker och Servicebutiker m.m. Företaget utgör just nu en omorganisering och behöver därför förstärkning till sitt team!

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som inköpare hos Halmstad Frukt & Grönt AB kommer dina arbetsuppgifter att bestå av inventering och beställning av frukt och grönt. Här ingår daglig sammanställning av behov, inventering av lagersaldon samt beställning från 4-5 leverantörer. Personen i tjänsten ansvarar även för ordermottagning och administration kring leveranser . Registrering av order sker i affärssystemet Korall och du bör vara en van dator och telefonanvändare. Viss arbetsledning kan också förekomma så du får gärna ha vana av detta.
Du bör i övrigt vara prestigelös som person och ha en positiv inställning. Företaget ser teamwork som en viktig del i arbetet, där samtliga anställda hjälps åt för att ge kunden bästa möjliga service. Därför kan det förekomma en del kompletterande uppgifter som exempelvis plock och packning av såväl mejerivaror som frukt & grönt samt andra ad hoc uppdrag.

Utbildning
Avslutade gymnasiala studier och gärna någon vidareutbildningmed inriktning på inköp och/eller logistik.

Erfarenhet
Erfarenhet är ett krav och du har med fördel arbetat med livsmedel/frukt och grönt tidigare.

Personliga kvalifikationer
Som person får du inte vara rädd för att ta initiativ och driva på att saker bli gjorda. Du bör dessutom vara postivit och social då du ständigt har kontakt med leverantörer, kunder och kollegor. Är du en prestiglös och arbetsam person som har lätt för att sätta dig in i flöden och processer är du rätt person för jobbet.

Lön och anställningsvillkor
Enl överenskommelse.

Ansökan
Skicka din ansökan snarast möjligt via länken eller på palmpartners.se. Vi kommer att kalla till löpande intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Startdatum
Snarast möjligt enl ö.k.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.