Drivna affärsutvecklare till Villalivet i Halmstad

Drivna affärsutvecklare till Villalivet i Halmstad

Om kunden
Är du en pigg och driven affärsutvecklare som drivs av lyckade affärer? Är ditt säljfokus högt och trivs du med telefonen som starkaste vapen, redo att ta dig till framgång? Då är redo att ta nästa steg i karriären på Sveriges största Villatidning.
Att Villalivet har en hög igenkänningsfaktor är lätt förstå med 8 utgivningar årligen, 2,3 miljoner läsare via print och 3,5 miljoner läsare via webbben och en ständigt ökad tillväxt ända sedan förlaget startade 2009. Villalivet ger på ett varmt och personligt sätt tips, råd och inspiration vilket skapar content som gör livet för Svenska villaägare bättre, billigare och bekvämare.

Som stolta samarbetspartners har vi fått äran att hjälpa till att hitta nästa spelare till Villalivets team i Halmstad, där vi nu söker såväl regionala- som digitala affärsutvecklare.

Arbetsbeskrivning
Villalivets läsarmålgrupp är lika stor som bred och anpassade lösningar optimerar därför att kunderna får bra effekt på sina medieinvesteringar, där du som affärsutvecklare skräddarsyr de kundspecifika lösningarna. Som affärsutvecklare på Villalivet i Halmstad ingår du i ett drivet, erfaret och starkt team, sittandes i nya moderna lokaler som andas framgång. Du, med telefonen som viktigaste verktyg, jobbar engagerat med att såväl nya- som befintliga kunder väljer att investera i Villalivet och deras läsare. "The sky is the limit" och det är bara du själv som sätter gränser för hur framgångsrik din resa blir. För rätt person med rätt driv och inställning finns alla möjlighet att ta nya kliv och växa med företaget, som ex. nationell affärsutvecklare.

Utbildning
Tyngd kommer framförallt att läggas på ditt driv, din tidigare erfarenhet och till din personlighet. Har du säljutbildning eller annan relevant utbildning för tjänsten är detta givetvis meriterande.

Erfarenhet
Har du tidigare erfarenheter med lyckade resultat, gärna från liknande försäljning inom mediabranschen är du helt rätt person. Du bör absolut ha jobbat med- och tycker om att ha telefonen som primärt arbetsredskap.

Personliga kvalifikationer
Du har ett stort personligt driv och greppar snabbt nya möjligheter. Din glöd och driv ska vara talande för dig som person och det skadar inte om du är en typisk tävlingsmänniska som kan utmana dig själv. Vidare bör du vara kreativ i ditt arbetssätt och ta dig an arbetet med stor entusiasm och i detta vara affärsmässig. Du behöver ha känsla för att skapa goda relationer och kunna forma lukrativa affärer för såväl bolaget som kunder.

Lön och anställningsvillkor
Slutgiltig kandidat erbjuds anställning direkt hos Villalivet. Lön består av såväl fast som rörlig del där du får bra förutsättningar till goda förtjänstmöjligheter.

Ansökan
Skicka din ansökan via länken (eller via https://career.palmpartners.se/lediga-tjanster) redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta enklas på mail: niclas.arheden@palmpartners.se alternativt på tel. 0733897675.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.