Truckförare till däckhotell

Truckförare till däckhotell

Om kunden
Till välkänd verkstad belägen strax utanför centrala Halmstad söker vi en duktig truckförare.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Arbetet går ut på att ansvara för däckhotellet och förse däckskiftare med rätt däck med hjälp av truck.

Utbildning
Truckkort A2

Erfarenhet
Erfarenhet från höglyftande ledstaplare är ett krav. Gärna tidigare erfarenhet med arbete från däckhotell.

Personliga kvalifikationer
Du ska vara en duktig och erfaren truckförare. Att serva andra med material och och att arbeta noggrant och organiserat, är en självklarhet för dig. Du får inte vara rädd att ta i, då vissa arbetsmoment är fysiska. Du ska vara en lagspelare och ha en positiv syn på livet. Goda kunskaper i svenska språket.

Lön och anställningsvillkor
Enl avtal

Ansökan
Du söker tjänsten via länken eller på www.palmpartners.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Oktober

Uppdragslängd
ca två månader, med chans till förlägning
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.