Underhållsmekaniker/Svetsare

Underhållsmekaniker/Svetsare

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en driven och mångkunnig underhållsmekaniker till vår kund i centrala Halmstad
Arbetsuppgifterna innebär att Du ansvarar för reparation, drift och underhåll av företagets maskinpark och anläggning.
Arbetet ställer krav på att du har god kunskap inom mekanik, är tekniskt intresserad och ser dig själv som en problemlösare. Du ska vara en duktig svetsare och behärska de flesta teknikerna. Du behöver trivas i samarbete med andra men också ha förmåga att arbeta självständigt och driva dig själv. Arbetet innebär ständigt nya förbättringar och utmaningar varför du behöver ha en klurig ådra och gilla problemlösning.

Utbildning
  • Tekniskt gymnasium.
  • Vi ser att du som söker har relevant utbildning för tjänsten, gärna inom svets.
Erfarenhet
För att komma in i rollen och trivas med arbetsuppgifterna som underhållsmekaniker krävs det att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.
Vi ser att du som söker har en bredd i din kunskap som mekaniker/reparatör och vi tror att du som har ett intresse i att skruva och meka även på fritiden har nytta av detta.
Har du några år med erfarenhet från reparation, maskinbyggnation och svets och är en person med driv och engagemang, så kan du vara rätt person att axla rollen som underhållsmekaniker här.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Vidare är du resultatorienterad, driven och besitter hög servicekänsla. Du är van att arbeta som problemlösare vid komplexa situationer som kräver både tempo och noggrannhet. Här värdesätts din initiativ - och kommunikationsförmåga högt.

Lön och anställningsvillkor
Lön enl avtal

Ansökan
Du söker tjänsten via länken eller på www.palmpartners.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi frågor ang. tjänsten kontakta Rekryterare Nina Kapsimalis, 0768-654699 eller nina.kapsimalis@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
6 månader med goda chanser till förlängning
Mer info
Kontaktperson Nina Kapsimalis
Telefon 0768654699
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.