Tekniskt sinnad maskinoperatör sökes för kund strax utanför Halmstad

Tekniskt sinnad maskinoperatör sökes för kund strax utanför Halmstad

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För ett uppdrag med möjlig tillsvidareanställning hos kund i sikte, söker vi nu en kompetent laseroperatör med verkstadsteknisk bakgrund och god förståelse för ritningsläsning. I arbetsuppgiften ingår en del mekanisk problemlösning, drift- och maskinservice. Vi värdesätter att våra medarbetare är flexibla, kvalitetsmedvetna, ambitiösa, och skall kunna arbeta självständigt och i grupp.

Utbildning
Verkstadstekniskutbildning är meriterade för tjänsten. Teknisk utbildning eller ett brinnande intresse för teknik skapar goda förutsättningar för att lyckas i tjänsten.

Erfarenhet
Industrivana, erfarenhet av skärande bearbetning och arbete med rörlaser.

Personliga kvalifikationer
Klurig, tålmodig och initiativtagande är egenskaper värdefulla för tjänsten. Ett intresse för att se och förstå tekniska lösningar värdesätts.

Lön och anställningsvillkor
Enl kollektivavtal.
Skiftarbete. 2-skift/Ständig natt.

Ansökan
Ansökan skickas in via vår hemsida: www.palmpartners.se. Selekteringen sker löpande.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Nina Kapsimalis, nina.kapsimalis@palmpartners.se

Startdatum
Omgående eller enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Visstidsanställning med goda möjligheter för tillsvidareanställning.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.