Resande montörer - roligt och långsiktigt projekt i butiksmiljö

Resande montörer - roligt och långsiktigt projekt i butiksmiljö

Om kunden
Vi söker för kunds räkning riktigt engagerade och positva resemontörer för långsisktigt projekt i södra Sverige.

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär montering av butiksinredning för offentliga miljöer som butiker och livsmedelskedjor i hela Sverige. Vår kunds uppdrag är i huvudsak hos butiker som nyetableras eller byggs om.

Dina uppgifter innebär att montera väggar, hyllor, kylar, belysning, kassadiskar och mycket mera. Projektet kommer primärt innefatta att du och ditt team reser runt i Sveriges regioner nedanför Stockholm och bygger om butiker. Du kommer att bo borta under veckorna (vanligtvis måndag-torsdag). Du och dina arbetskamrater färdigställer butiken så att den är färdig att ta in varor. Här är det viktigt att förstå och se helheten i butiken så att slutresultatet blir bra. Stor vikt läggs vid din personlighet där du kommer långt på att vara en lagspelare.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från monteringsarbete, byggjobb, serviceyrken och/eller tidigare arbete i butik och förstår värdet av att möta kunder med hög servicegrad.
Du har ett tekniskt intresse, tycker om hantverksarbete eller andra praktiska uppgifter. Du behöver ha förmåga att läsa ritningar, samt att vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom ellära. Du som är intresserad behöver inneha B-körkort.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du som söker är en social, arbetssam och positiv person som är händigt lagd och tycker om att jobba med händerna och kroppen. Du värdesätter noggrannhet och vill genom ditt arbete skapa goda reslutat i ditt team. Det är viktigt att du är en lagspelare och trivs i ett tätt samarbete med andra men samtidigt driver dig själv.
Som person behöver du vara lösningsfokuserad och serviceminded eftersom man många gånger jobbar medan kunder finns i verksamheten. För att klara arbetsuppgifterna behövs god fysik och god uthållighet då arbetsdagarna är långa. Uppdragen ute hos kund försöker slutföras på ett bra sätt varje vecka vilket innebär att arbetstiden regleras veckovis. Arbetet är i huvudsak förlagt måndag - torsdag, arbetet sker över hela Sverige men i huvdsak i södra Sverige och mellansverige. Det förekommer övernattningar, upp till 3 övernattningar per vecka och teamet utgår från Halmstad varje måndag morgon.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.
Anställningen omfattar Heltid.
Tjänsten innefattar resor på veckobasis.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval i denna process och välkomnar din ansökan snarast. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Arheden på 0733-897675 alternativt på niclas.arheden@palmpartners.se

Startdatum
From årsskiftet.

Uppdragslängd
Visstidsanställning. Projektet är av långsiktig karaktär och med god möjlighet till fortsatt arbete.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.