Reparatör sökes till kund i Halmstad

Reparatör sökes till kund i Halmstad

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en reparatör med teknisk kunnande och intresse till kund i centrala Halmstad. Kunden arbetar med att ytbehandla stål och uppgifterna kommer främst bestå av underhåll, service och reparationer för att säkerställa driften på företaget. Vi tror att du som person är tekniskt lagd och gillar händigt arbete.

Utbildning
Industritekniskt program eller motsvarande är meriterande.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet som reparatör, smed, underhållstekniker eller som svetsare.

Personliga kvalifikationer
Är du en person som tycker om att jobba inom industrin och har ett stort teknikintresse, då är detta något för dig. Har du tidigare arbetat som reparatör eller haft liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du är en driven person med mycket energi och vilja.
Vi söker en erfaren och självgående person med ett brett tekniskt kunnande med känsla för kvalité.
Flytande svenska, i både tal och läsförståelse.
Körkort & erfarenhet inom industrin är meriterande.

Lön och anställningsvillkor
Avtalsenliga villkor samt lön.

Ansökan
Vänligen skicka in ditt CV till oss via vår hemsida, www.palmpartners.se.
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Detta är en hyrrekrytering, för rätt person önskar kunden anställa dig efter en period som inhyrd.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.