Maskinoperatör till kund inom gummiindustrin

Maskinoperatör till kund inom gummiindustrin

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi industripersonal för uppstart omgående. I arbetet kommer du som stansoperatör säkerställa att produktionen flyter på och du behöver ha känsla för kvalite. Arbetet sker antingen på under ständigt dagtidsskift eller ständig kväll. Du som söker bör ha ett genuint tekniskt intresse och gärna ha tidigare erfarenhet av industriellt arbete.

Utbildning
Verkstadsteknisk utbildning/annan teknisk utbildning är inget krav, men en fördel.

Körkort och tillgång till bil
Meriterande är truckkort A+B

Erfarenhet
Erfarenhet av industribranschen är ett krav, men önskvärt

Personliga kvalifikationer
Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande och uppskattar ordning och reda. Du är en god kollega som ställer upp för dina medarbetare, och strävar efter att skapa en trivsam arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Urval och intervjuer ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Ansökan sker via länk eller vår hemsida www.palmpartners.se

Startdatum
Snarast möjligt
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.