Industrimedarbetare för konsultuppdrag i Hyltebruk

Industrimedarbetare för konsultuppdrag i Hyltebruk

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en processoperatör till ett av våra större kundföretag i Hyltebruk. Arbetet som operatör innebär att du är ansvarig för maskinens dagliga drift. Arbetet ställer höga krav på kvalitetssäkring av färdig produkter. Du behöver vara noggrann i ditt arbetssätt och tycka om att vara en del i ett större sammanhang.

Erfarenhet
För att bli aktuell för tjänsten så ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom Process-/tillverkande industri gärna som process-/maskinoperatör.
Vi ser gärna att du också har erfarenhet av och trivs med skiftarbete.
Truckkort och Traverskort är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet. Du bör vara en positiv och engagerad person med hög arbetsmoral. Det är viktigt att du har en teknisk förståelse.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställning 6 månader med god chans till tillsvidareanställning.
Arbetstiderna är förlagda till dagtid, men kan på sikt komma övergå till skiftarbete.

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Eventuella frågor besvaras av Johan Angerfors på niclas.arheden@palmpartners.se, 0733897675

Startdatum
Snarast möjligt enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0702400451
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 okt (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.