Fartfylld konsultchef till Halmstad

Fartfylld konsultchef till Halmstad

Om oss
Palm & Partners Bemanning AB är ett proaktivt bemannings- och rekryteringsföretag där våra värdeord; expertis, engagemang och resultat genomsyrar hela verksamheten. Bolagsgruppen består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

Läs gärna mer om oss på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
I rollen som konsultchef hos Palm & Partners jobbar du nära våra kunder och dina kollegor med omväxlande uppgifter inom sälj, bemanning, rekrytering och ledning av personal. För att lyckas i denna roll har du sinne för affärer och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en naturlig ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

Din roll kommer omfatta personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver. Det är viktigt att kunden får rätt kompetens i rätt tid och att det alltid skall vara med god lönsamhet för båda parter för att säkerställa ett långsiktigt samarbete med våra kunder. Du är kommunikativ till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet och energi.

Utbildning
Vi söker dig som har en Högskole-/Universitetsutbildning inom personalvetenskap eller annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig. Alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt.

Erfarenhet
Vi ser att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Arbetet kräver ITvana med mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift. B-körkort fordras.

Personliga kvalifikationer
Viktigt är att du är serviceinriktad och har förmåga att väcka kunders intresse för våra tjänster. Du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. Vi ser att du har lätt för att kommunicera och utrycka dig väl, såväl muntligt som skriftligt. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad med en vilja och intresse för kundanpassade lösningar. Du ska tycka om att arbeta självständigt liksom att arbeta i team. Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar. Dessutom har du god administrativ förmåga och är van att arbeta strukturerat i en ofta ostrukturerad vardag.

Värderingarna är en viktig del av vår bolagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige. Du bör dela och leda efter våra värdeord; expertis, engagemang och resultat.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker löpande så välkommen med din ansökan snarast.

Startdatum
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Fredrik Paulsson
Telefon 0732002860
Område Halmstad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 27 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.