Förstärkning till flertalet av våra lagerkunder

Förstärkning till flertalet av våra lagerkunder

Om kunden
För våra kunders räkning söker vi nu förstärkning i våra team till plock och pack i Halmstad, Laholm, och Falkenberg

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Trivs du att arbeta i ett högt tempo? Har du för längesedan insett vikten av att ha ordning och reda på din arbetsplats? Är du dessutom en grym teamplayer? Då är det kanske just dig vi söker till någon utav våra lagerkunder i Halmstad, Laholm eller Falkenberg! Du kommer bli en del av ett stort härligt team, och tillsammans ser ni till att plocka och paketera ordrar till företagets kunder. Till din hjälp har du modern teknik, och ergonomiskt anpassade arbetsstationer.

Utbildning
Ingen utbildning krävs, tidigare erfarenhet av lagerjobb eller butiksjobb är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i tal och skriff är ett krav.
Du ska ha fyllt 18 år.

Erfarenhet
Vi lägger stor erfarenhet vid din personliga lämplighet. Ingen erfarenhet krävs, men tidigare lager eller butiksjobb är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi tror att du trivs att jobba som en del av ett stort team, och att du har en härlig personlig energi. Trivs du att vara fysiskt aktiv, och dessutom att arbeta mot uppsatta mål? Då kommer du garantrat att trivas här!

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt gällande avtal.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Inom kort
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.