Extraarbete för studenter inom lager och industri

Extraarbete för studenter inom lager och industri

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är student, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är i behov av extrajobb vid sidan av detta. Du bör ha tidigare erfarenhet från lagerarbete eller industri. Arbetsplats samt arbetstider kan komma att variera efter behov hos våra kunder.
Vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 dagar per vecka.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet från lagerarbete eller från tillverkningsindustri.
Truckkort är meriterande.
Vi ser helst att du har körkort och tillgång till bil då de flesta av våra kunder ligger utanför stan.

Personliga kvalifikationer
Du bör vara en positiv och ansvarstagande person med en god arbetsmoral. Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp och är en god team-player.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Timanställning

Startdatum
Omgående
Mer info
Kontaktperson Fredrik Bundsen
Telefon 0708658851
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.