Erfaren truckförare sökes

Erfaren truckförare sökes

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Till ett företag i centrala Halmstad söker vi nu en erfaren truckförare. Vår kund är ett av landets ledande grossistföretag inom byggplåt, ventilation och tekninsk isolering. Du kommer vara en del i ett mindre team, och vi ser det som en självklarhet att du inte räds att hugga i där det behövs! Ditt dagliga arbete kommer innebära hantering av inleveraser, hålla ordning och reda på lagret och serva kunder vid utleverans. Du bör trivas med att arbeta i ett högt tempo, och kunna hantera stressiga situationer väl.

Utbildning
  • Truckkort behörighet A1-B4
  • Arbetslivserfarenhet av truckkörning
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet
Erfarenhet av både moviktstruck och plocktruck är meriterande. Tidigare erfarenheter inom bygg eller ventilation är ett stort plus, men inget krav.

Personliga kvalifikationer
För att trivas med tjänsten tror vi att du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och har en stor portion ordningssinne. Du behöver trivas med att vara en del i ett team där du arbetar nära dina kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enl avtal, kollektivavtal finns.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Tillträde enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Visstid 6 mån
Mer info
Kontaktperson Sandra Lindulf
Telefon 0733-898799
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 7 juli 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.