Erfaren Processtekniker Halmstads gummifabrik

Erfaren Processtekniker Halmstads gummifabrik

Om kunden
På uppdrag av Halmstads Gummifabrik (HGF) söker vi efter erfaren och engagerad Processtekniker!

Om oss
HGF grundades 1948 och är ett framgångsrikt tillväxtföretag inom gummitillverkning, specialiserat på tekniskt formgods i gummi och TPE. Dessa produkter levererar de inom flera affärsområden; Automotive, Industrial Products, Marine, Mining & Construction, Sealing och Sports. Med en modern maskinpark och ständiga förbättringar säkerställs leveranser av kvalitativa produkter till kunder över hela världen. För att uppnå visionen att bli ett "gummiföretag i världsklass" påbörjade HGF hösten 2006 införandet av Produktionssystemet HPS som är baserat på Lean principer. Detta har HGF anpassat efter sin verksamhet vilket resulterat i ett flertal utmärkelser. Produktionen i Halmstad är uppdelad i fyra avdelningar; Blandningen, Roxtec, Industri och Sandvik-cellerna. HGF är certifierade enligt ISO 9001, 16949, 14001.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en driven och mångkunnig processtekniker/processoperatör till vår kund Halmstads Gummifabrik.
Arbetsuppgifterna innebär att Du tillsammans med kollegor ansvarar för en helt nya avdelning inom HGF. Här arbetar du med ett stort eget ansvar där det krävs att du trivs med att driva dig själv. Du har förmågan att se lösningar och sätta fart på projekt samtidigt som du är lyhörd. Du arbetar med få avdelningens process att rulla vilket också medför visst enklare underhåll av avdelningens maskinpark och anläggning.
Arbetet ställer krav på att du har god kunskap inom processteknik. Har du även erfarenhet av LEAN-arbete är det meriterande så även truckvana. Du behöver trivas i samarbete med andra men också ha förmåga att arbeta självständigt och driva dig själv. Arbetet innebär ständigt nya förbättringar och utmaningar varför du behöver ha en klurig ådra och gilla problemlösning.

Utbildning
- Tekniskt gymnasium.

Erfarenhet
För att komma in i rollen och trivas med arbetsuppgifterna som processtekniker krävs det att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete som processoperatör.
Vi ser att du som söker har en tidigare arbetslivserfanhet av liknande arbete, kanske till och med inom gummi - eller plastindustrin.
Du är en person med driv och engagemang så kan du axla rollen som Processtekniker här och vara med vid sjösättningen - och utvecklingen av en helt ny avdelning.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Vidare är du engagerad och driven och tycker det är roligt att arbeta med utveckling och optimering av processen. Du är van att arbeta som problemlösare i arbetsuppgifter som kräver både tempo och noggrannhet. Här värdesätts din initiativ - och kommunikationsförmåga högt.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt överenskommelse. Goda möjligheter för Tillsvidareanställning hos kund för rätt profil. Tillträde januari-21.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken eller på www.palmpartners.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi frågor ang. tjänsten kontakta Elin Dahlström på elin.dahlstrom@palmpartners.se el. på 0709-846536

Startdatum
januari 2021

Uppdragslängd
Visstidsanställning om 6 månader, därefter tillsvidareanställning hos kund.
Mer info
Kontaktperson Elin Dahlström
Telefon 0709846536
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.