Duktig truckförare till välrenommerat lager i Halmstad

Duktig truckförare till välrenommerat lager i Halmstad

Om kunden
Nu söker vi dig med det rätta drivet och erfarenhet av att köra såväl A- som B- truckar till kund med stort lager i Halmstad.

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vår kund har ett stort fräscht lager beläget i Halmstad. På plats kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara vanligt förekommande lagersysslor där orderplock med A1-truck och enklare packning är primärt. Det kan också förekomma in och utlasning för leverans och du har därför med fördel en bredare erfarenhet av truckkörning på olika plan, där kravet är A1 och B3. Du kommer ibland jobba i högt tempo och tunga lyft kan förekomma. Du är därför en person som inte ser problem med att arbeta fysiskt och rör dig obehindrat. Arbetstiderna kan variera men du ska vara beredd på att arbeta ständigt kvällsskift i längre schemalagda perioder.

Utbildning
Du har avslutat dina gymnasiala studier och har med fördel gått någon form av lager/logistigutbildning eller har liknande jämförbar erfarenhet..

Det är ett krav att du kan uppvisa B-körkort samt truckkort för minst A1 & B3-truckar.

Erfarenhet
Du bör ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat med orderplock med minst A-truck på lager. Har du dessutom erfarenhet av lastning/lossning, inventering och/eller andra vanligt förekommande lagersysslor är detta givetvis till din fördel.

Personliga kvalifikationer
Som person är du en team-player smat en positiv och arbetsam medarbetare. Du gillar ett högt tempo och drivs av att uppnå uppsatta mål. För att passa in på arbetsplasen bör du vara en social typ som ser till att du och dina kollegor mår bra.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt ö.k.
Du kommer att erbjudas en visstidsanställning på 6 månader hos Palm & Partners Bemanning AB, med goda chanser till tillsvidareanställning för rätt person.

Ansökan
Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, varför du bör skicka din ansökan snarast möjligt.

Startdatum
Enligt ö.k.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.