Driven säljare av våra bemanningstjänster

Driven säljare av våra bemanningstjänster

Om oss
Palm & Partners Gruppen samlar starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Interimskonsulter. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 högt renommerade kundföretag. Läs gärna mer om oss eller kontakta våra specialistbolag direkt.

afinance.se
asearch.se
humansearch.com
palmpartners.se
palmpartnersprofessional.se

Arbetsbeskrivning
Vår ambition är att gå stärkta ur varje kris, så även ur Covid-19. Följaktligen vill vi stärka upp ett fleratal kontor med ny säljkraft och positiv energi. Vi söker dig/er som drivs av affärer och sätter kunden i centrum. I din roll är du ansvarig för att driva försäljningen inom regionen mot uppsatta mål. Du trivs i ett högt tempo, drivs av tillväxt och förändring. Du ska kunna vara operativ i alla processer t ex leverans, uppföljning men givetvis har du ett stort fokus på försäljning. Du ska i allra högsta grad bidra till att vår verksamhet fortsätter att utvecklas och växa under lönsamhet. Du arbetar nära övriga kollegor/ledare och är en del av Palm & Partners försäljningsorganisation.

Utbildning
Universitets- eller högskoleutbildning inom antingen personal, försäljning eller management.

Erfarenhet
Vi söker en erfaren kollega som kan bidra med sina kunskaper till teamet och våra samarbetspartners. Du har god ekonomisk förståelse och gedigen erfarenhet av försäljning. Vi ser helst att du tidgare har arbetat med av försäljning av komplexa tjänster, gärna inom konsultbranschen. Du är affärsmässig i varje moment, tävlingsinriktad och har en positiv attityd som bidrar till en god stämning omkring dig.

Personliga kvalifikationer
Du har ett stort eget driv och förmåga att själv fatta beslut samt ta initiativ för att nå uppsatta mål. Du är professionell i ditt sätt samtidigt som du är nätverkande och relationsskapande. För att trivas behöver du vara prestigelös, ha nära till skratt och kunna skapa engagemang hos kunder och personal.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse

Ansökan
Lockas du av helhetsansvaret du får hos oss är du välkommen in med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Fredrik Paulsson, vVD fredrik.paulsson@palmpartners.se 0732 00 28 60

Startdatum
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Fredrik Paulsson
Telefon 0732002860
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.