Montör för elkraft - Halland

Montör för elkraft - Halland

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Med anledning av att ONE Nordic AB vunnit nya avtal har vi stort behov av att anställa nya resurser.

Vår enhet Service inom ONE Nordic AB Region Syd, Avdelning Halmstad söker nu montörer inom entreprenader för jobb med fördelningsstationer och kabelarbete till vår verksamhet i Halland.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom entreprenader för fördelningsstationer och kabel. Du kommer att arbeta med anläggningar inom spänningsintervallet 0,4-400kV. I tjänsten ingår byte av ställverk, kontrollutrustning och kabelarbete i ovanstående anläggningar. Vårt arbetsområde är i första hand Halland men arbete kan även förekomma på annan ort vilket kan innebära resor i tjänsten.
Beredskap kan komma att ingå.

Vem är du?
Du har avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot el, elkraft eller automation, KY inom el, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha jobbat några år i branschen, och vara van vid de krav som ställs på denna typ av jobb.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt och du har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså är säkerhet, effektivitet och kvalitet viktiga ledord.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Joachim Malmberg på tel. 0730-466 165 eller joachim.malmberg@one-nordic.se.

Sista ansökningsdatum: 2019-12-31

Stämmer ovanstående in på dig så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Facklig kontakt
Anders Kristiansson, tel. 0705-916789 (SEF)
Mer info
Kontaktperson Anders Kristiansson
Telefon 0705-916789
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Koncernen ägs av Altor Fund III till 90, 5 procent och E.ON, 9,5 procent. ONE Nordic koncernen har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksam i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.one-nordic.se.