Montörer inom belysning och station - Halmstad

Montörer inom belysning och station - Halmstad

Region Syd söker nu montörer med inriktning mot belysning och stationer med placering i Halmstad.


Arbetsbeskrivning

Som montör med inriktning mot belysning kommer du att arbeta med installation, underhåll och felsökning av belysningssystem. Uppdragen är ofta självständiga. Den dagliga kontakten med kunder och projektledare ställer krav på den sociala förmågan.

Som montör inom stationer arbetar du med drift och underhåll på stationer samt industrianläggningar inom spänningsintervallet 0,4-130kV. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten och ditt arbetsområde kommer att vara inom Halland.

B-körkort är ett krav och CE-körkort är en merit.


Vem är du?

Du har avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet från underhåll och drift av elanläggningar och elinstallationer är meriterande.
Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Du vet värdet av god service och kvalitet. Du är en person med driv, uthållighet och samarbetsvilja. Du är strukturerad och har förmågan att kunna arbeta både självständig och i grupp. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.


Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta avdelningschef Jonas Greberg på tel.0703-755773.

Sista ansökningsdag är 2018-07-06.

Vi hanterar ansökningarna löpande.


Facklig kontakt

Anders Kristiansson, tel. 0705-916789 (SEF)
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://one-nordic.se
Sista ansökningsdag 6 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.