Driftansvarig till företag inom Fintech - Nordic Travel Clearing

Driftansvarig till företag inom Fintech - Nordic Travel Clearing

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som drift-/systemtekniker. Vi använder tekniker som Hyper-V, Azure, Office 365, Windows Server, men även Ubuntu och PostgreSQL. Nätverk och brandväggar hamnar också under ditt ansvarsområde.
Varmt välkommen med din ansökan!

Hur ser din arbetsplats och tjänst ut?
En intressant tjänst för dig som vill arbeta brett inom IT med både hård- och mjukvara i en miljö som andas framtid. Vi befinner oss i Fintech-branschen med höga krav på säkerhet. Det händer mycket så förändringstakten är hög. Du ingår i ett litet IT-team som sköter utveckling och drift, din arbetsplats är centralt mitt inne i Halmstad, i fräscha lokaler tillsammans med övriga kollegor med olika ansvarsområden. Det är en arbetsplats där man värderar kunder och service högt. Bolaget är litet men växer stadigt, vi har en platt organisation där alla känner alla och hjälps åt och du får snabbt en viktig roll på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att våra nyanställda känner sig välkomna samt att de kan identifiera sig med denna tillvaro och värderingar. Vi vill gärna lära känna dig.

Arbetsuppgifter
Då IT-avdelningen är relativt liten så behöver du vara beredd att arbeta med många olika arbetsuppgifter, vilket berikar tjänsten. Framförallt handlar det om administration av servrar, nätverk och plattformar (Azure och Office 365). Du deltar i att bygga upp och utveckla en ny plattform/miljö för att på bästa sätt möta framtiden. Vår struktur behöver vässas och där får du chansen att bidra och forma vår framtida miljö. Som driftansvarig hanterar du dagligen tillsammans med utvecklarna felsökning och utredning av problem som uppstår i system, tjänster, filöverföringar och processer. Vi driver ständigt framåt där automatisering, continious delivery och molnbaserade lösningar kommer in och som även delvis landar på ditt bord.

Vem trivs här?
Vi ser gärna att du vill jobba på ett mindre och framgångsrikt bolag där framtiden är vår och där du snabbt får en central roll hos oss. Vi ser gärna att du är prestigelös i ditt förhållningssätt, detta blir viktigt för ett bra samarbete då vi alla får vara beredda på att göra olika uppgifter. Tjänsten innebär att möta övrig personal och här visar du med fördel upp en serviceanda samt dina sociala egenskaper såsom lyhördhet och omtänksamhet.

Du har självklart kunskap inom några eller flera plattformar och begrepp som vi nämner ovan. Du hanterar nätverk, plattformar och är redo att bygga, strukturera och hantera nytt.

Vad erbjuder vi?
Du erbjuds en anställning på Nordic Travel Clearing som ger stora möjligheter till fortlöpande personlig utveckling. Vi är som tidigare beskrivet på klar frammarsch och utvecklas ständigt i takt med nya kunder och ökad tillväxt.
Välkommen till ett gasellföretag som tänker utanför boxen.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Utvärdering av kandidater sker löpande. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Anders Jansson, Rekryteringskonsult. 035-260 85 34. Håll utkik i din mailbox efter du ansökt då kommunikationen kommer ske där inledningsvis i processen.
Mer info
Kontaktperson Anders Jansson
Telefon 0352608534
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 12 juli (18 dagar kvar)