Sommartekniker för Halmstad inför säsongen 2021

Sommartekniker för Halmstad inför säsongen 2021

Beskrivning av tjänsten
Du kommer i huvudsak att utföra saneringar mot getingar och myror men även mot gnagare och olika typer av förrådsinsekter. Arbetet sker till största del på egen hand och ställer stort krav på initiativförmåga, ansvarstagande samt god återkoppling. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid under vardagar. Vårt behov av personal sträcker sig från vecka 25–35, där vi har som störst behov vecka 28–32. Tjänsten är en allmän visstidsanställning.

Din profil
Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag så är detta något för dig!
  • Du talar och skriver svenska obehindrat
  • Du har B-körkort för manuell växellåda
  • Du är strukturerad och sprider energi i organisationen
  • Du ska inte vara höjdrädd
  • Du bör ej ha kraftig allergi mot getingar
  • Kunskaper i engelska är meriterande
  • Erfarenhet av serviceyrken och kundkontakt är meriterande
Vad vi erbjuder dig
  • Ett härligt gäng kollegor att arbeta med
  • Kollektivavtal
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering.syd@nomor.se och märker din ansökan "Sommartekniker 2021 Halmstad"

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med åtta regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.