Projektledare

Projektledare

NaijTeknik är ett företag jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner m.m. Företaget omsätter idag ca 25 miljoner men är i ett mycket expansivt skede och kommer fortsätta växa i snabb takt.

Företaget ingår i NaijFöretagen som omsätter ca 230 miljoner. Koncernen har ca 85 anställda och består av 4 systerbolag. NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och NaijFast.

NaijTeknik erbjuder dig en spännande arbetsplats som drivs av framåtanda och viljan att växa och förbättra. Genom erfarenhet, kompetens, nyfikenhet och ett stort driv hjälper NaijTeknik sina kunder att få det de önskar. Vårt huvudkontor finns i Halmstad. Du blir en i ett gäng på ca 16 personer som kommer vara med och utveckla bolaget framåt.

Som projektledare blir du en nyckelperson hos NaijTeknik, du driver våra projekt och säkerställer utförande och slutförande. Du sköter kommunikation och planering tillsammans med kund. I dina arbetsuppgifter ingår kalkylering, planering och ledning av projekt, inköp av material och produkter samt ansvar för ekonomi och uppföljning. En viktig del är att bidra till att utveckla processer och arbetssätt inom företaget samt att säkerställa dokumentation kring företagets projekt.

Vem är du?
Du har en relevant erfarenhet av projektledning, är driven och praktiskt lagd med ett tekniskt intresse. Du har god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska. Branschkunskap och teknisk utbildning är meriterande.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt med en affärsmässig förståelse. Hos oss är det högt tempo med många spännande projekt igång samtidigt. Du har god struktur i ditt arbetssätt, förmågan att prioritera och god samarbetsförmåga.

Vill du veta mer om tjänsten ring Projektledare Jon Selander, tel. 070-920 00 81 eller Andreas Hedström, tel. 070-293 33 92

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till oss senast 2020-03-13

Vi vill ha din ansökan via mail till HR-chef Britt Stenberg, britt@naijbygg.se,

Tel. 070-345 46 18
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.naijteknik.se
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (26 dagar kvar)