Ledande Montör

Ledande Montör

NaijTeknik är ett företag jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner m.m.
Företaget omsätter idag ca 25 miljoner men är i ett mycket expansivt skede och kommer fortsätta växa i snabb takt.

Företaget ingår i NaijFöretagen som omsätter ca 230 miljoner. Koncernen har ca 85 anställda och består av 4 systerbolag. NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och NaijFast.

NaijTeknik erbjuder dig en spännande arbetsplats som drivs av framåtanda och viljan att växa och förbättra. Genom erfarenhet, kompetens, nyfikenhet och ett stort driv hjälper NaijTeknik sina kunder att få det de önskar. Vårt huvudkontor finns i
Halmstad.

Vi söker ledande montör för tillverkning och montering av ställverk och VA byggnader runt om i Sverige. Du blir en i ett gäng på ca 16 personer som kommer vara med och utveckla bolaget.
I ditt arbete ingår arbetsledning och beställning av material. Du säkerställer att rutiner och regler följs på arbetsplatsen och att egenkontroller fylls i utefter plan. Du utför formning, armering, gjutning och montering av ställverk.

Du kommer ha ca 150 resdagar om året, dock inte alla med övernattning.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbetsledning, betongarbete och kan läsa ritningar. Du är driven och praktisk lagd. Grundläggande kunskaper i engelska är meriterande.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt med en affärsmässig förståelse. Hos oss är det högt tempo med många spännande projekt igång samtidigt.

Du har ordningssinne och stor känsla för kvalité. Du ska ha lätt för att samarbeta i grupp och du är van att ta eget ansvar för din arbetsuppgift.

Du har B-körkort.

Vill du veta mer om tjänsten ring Projektledare Jon Selander, tel. 070-920 00 81 eller Andreas Hedström, tel. 070-293 33 92

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till oss senast 2020-03-13

Vi vill ha din ansökan via mail till HR-chef Britt Stenberg, britt@naijbygg.se,

Tel. 070-345 46 18
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.naijteknik.se
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (15 dagar kvar)