Vi söker nu efter Isoleringsplåtslagare i Halmstadsområdet

Vi söker nu efter Isoleringsplåtslagare i Halmstadsområdet

Nu har du möjligheten att bli medarbetare i ett av Nordens största isoleringsföretag!

NS Norisol Sverige AB söker Isoleringsplåtslagare för arbete i Halmstad med närområde.

Vi erbjuder ett varierande och utmanande arbete på en arbetsplats med god sammanhållning. Du kommer att få möjligheten att arbeta med omväxlande och varierande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom underhåll, service och entreprenad du måste därför både kunna arbeta självständigt och tillsammans med kollegor i ett arbetslag.

Vi söker dig med yrkesstolthet och yrkesbevis alternativt en gedigen arbetslivserfarenhet från isoleringsbranschen, B-körkort är ett krav.

Vill du arbeta med kompetenta kollegor i ett etablerat företag med gott kamratskap och högt engagemang, hör då av dig till oss.

Norisol Sverige omfattar runt 200 medarbetare på orterna:

Stenungsund, Trollhättan, Göteborg, Jönköping, Kristianstad, Oskarshamn, Skövde, Västervik, Stockholm, Linköping, Norrköping, Örebro, och Örnsköldsvik.

Ansökan och eller CV sändes till: job@norisol.com och för ytterligare information om tjänsten kontakta:

Anders Gustavsson angu@norisol.com 0709-144349

Magnus Andersson maan@norisol.com 0709-144317
Mer info
Email Mejla NS Norisol Sverige AB
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.norisol.se
Sista ansökningsdag 17 mars 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Norisol

Norisol är en ledande service och entreprenörskoncern, som inom energi-, industri-, marin- och byggsektorn bidrar till högt värdeskapande hos våra kunder. Detta sker genom leverans av konkurrenskraftiga totallösningar, som bl. a reducerar energiförbrukning och därmed bidrar till att minska den globala uppvärmningen. Vi arbetar offshore och on-shore för olje-och gasindustrin, på skeppsvarv, raffinaderier och kraftverk samt med kunder inom medicin, livsmedelsindustrin och bygg- och anläggningsbranschen. Norisol koncernen har en årlig omsättning på nästan 1 miljard kronor och det totala antalet anställda uppgår till ca. 700.