Mecs expanderar och söker strategisk projektledare

Mecs expanderar och söker strategisk projektledare

Du som "mecsare" blir en viktig spelare för kunden, teamet och i arbetet att driva vår byrå framåt.

OM ROLLEN

Som strategisk projektledare hos oss arbetar du och övriga teamet tillsammans med att utveckla våra kunders marknadsföring och kommunikation. Rollen innebär ett övergripande ansvar över dina projekt där du förväntas driva projekten framåt, säkerställa att tidsplan och budget hålls samt leverera enligt kundens behov och förväntan. Att inspirera kunden och bredda vår affär är också viktiga delar i ditt uppdrag.

Utöver ovannämnda kommer du även att arbeta med följande arbetsuppgifter:
 • Forma konkurrenskraftiga marknadsstrategier åt våra kunder
 • Vägleda kunden i deras marknadsföring både digitalt samt i mer traditionella kanaler
 • Agera kravställare gentemot kollegor och interna leverantörer i arbetet med kundens strategi och målsättning
 • Skapa affärsmässiga och hållbara kundrelationer
 • Optimering och analys av dina projekt
 • Trygg i att leda och presentera koncept både i arbetsgruppen och i ledningsgrupper ute hos våra kunder
 • En stark kommunikatör både muntligt och skriftligt
 • Behärskar det engelska språket väl både i tal och skrift
FÖR ATT TRIVAS PÅ MECS
Vi söker dig som har minst tre års tidigare erfarenhet som projektledare på reklambyrå eller en marknadsavdelning. Du förväntas presentera och inspirera nya och befintliga kunder med allt ifrån idékoncept och design till val av strategi, kanal och teknik.

Vi tror även att du som söker tjänsten är:
 • Van projektledare, kunnig digital användare samt innehar intresse för analys
Vidare är din personliga lämplighet viktig för att trivas hos oss och i teamet. Vi på Mecs älskar utmaningar och arbetar för lösningar även på obeprövade områden. Du ska ha ett genuint intresse för olika medier, marknadsföring och dess strategier och viktigt är att du har en hög arbetsmoral. Vi ser även att du är positiv, känner ägarskap för dina arbetsuppgifter och trivs i rollen att skapa höga resultat för våra kunder, företaget och dina egna projekt.

BLI EN DEL AV MECSFAMILJEN

Familjen består idag av ca 30 härliga medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet. Vi jobbar i både små och stora team och utvecklar för hela kommunikationsbehovet. Vi är ett fantastiskt team, där vi hjälper och inspirerar våra kunder att nå sina mål, bli konkurrenskraftigare på marknaden och att stärka sina varumärken.

Du erbjuds en ansvarsfull roll i ett innovativt och expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter och utökat personligt ansvar.

Vi arbetar utifrån vår ideologi och våra värderingar i allt vi gör:
 • Ödmjuka inför uppdraget
 • Lyhörda inför kundens utmaningar
 • Kunniga och pålästa på våra kunders affär, mål, budget och utvecklingsmöjligheter
 • Strategiska, vi har koll på vårt uppdrag, omvärlden och den strategi som ska ta oss till målet
 • Långsiktiga, vi gör inga snabba affärer som inte leder till bra resultat med nöjda kunder över tid
 • Heltäckande, vår kompetens sträcker sig över hela kommunikationsbehovet och alla våra medarbetare är fast anställda
Vi tummar aldrig på att vara affärssmarta. Vår erfarenhet och kunskap att kunna se affärsmöjligheter och omvandla dem till effektiv kommunikation gör oss till en proaktiv partner som ifrågasätter och som ser kraften i att omvandla problem till möjligheter. För att kunna leverera och säkerställa våra värderingar behöver vi rätt medarbetare som efterlever våra värdeord. Du som "mecsare" blir en viktig spelare för kunden, teamet och i arbetet att driva vår byrå framåt.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring, PR & Kommunikation, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mecs historia börjar 1998 med en stark entreprenörslust som visade sig i en nyfikenhet av att ifrågasätta det konventionella, utmana invanda beteenden och en obotlig tro på att förändring skapar tillväxt. En insikt i att stark kommunikation bygger på affärsförståelse som omvandlas till kreativa idéer som berör och leder till handling. Kraften i att våga utmana sig själv, förmågan att tänka annorlunda än igår och modet att våga genomföra. Tillsammans med glädje har det varit de starkaste framgångsfaktorerna under våra 23 år.

Vi är idag en heltäckande strategi, reklam och digitalbyrå med fokus på att bygga långsiktighet och affärsmässighet i våra kundsamarbeten. Vår affärsidé är att erbjuda ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov. Idag är vi 30 starka medarbetare i Halmstad och Malmö som kan allt från strategi till taktik på våra fem fingrar. Med passion, beslutsamhet, innovation och en vision att snabbt agera växer vårt bolag vidare i sann entreprenörsanda.

"Powerful communication - since 1998"