Development Manager

Development Manager

DH Anticounterfeit söker Development Manager

OM ROLLEN

Vi söker en Development Manager för att växla upp och utveckla kundens verksamhet under den expansionsfas som ligger framför bolaget. Som Development Manager ansvarar och leder du driften och utvecklingen av företagets världsledande molnplattform. Du arbetar såväl operativt med utveckling, test, support och drift samt taktiskt med kravställning, processförbättringar och produktkvalitet. Du kommer att arbeta tillsammans med utvecklingsteamet på cirka åtta personer som sitter i Halmstad och ute i världen.

Viktigt är att du trivs i en start-up miljö där titel inte är avgörande utan att vi alla tillsammans arbetar mot samma mål, vision och drivkraft- att göra skillnad på riktigt!

Utöver ovannämnda kommer du även att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Driva det dagliga arbetet tillsammans med SCRUM-master, systemarkitekt och produktägare
  • Ansvara för kontinuerligt kvalitetsarbete, testmetodik och automatiserade tester
  • Leda och planera teknisk implementation och utvecklingsprojekt
  • Agera kontaktperson med externa kravställare, kunder eller partners
  • Programmering (front-end & back-end) tillsammans med övriga utvecklare
  • Besvara tekniska frågor och göra teknisk framställan i säljmöten
  • Leva företagets kultur och motivera samt inspirera dina kollegor
FÖR ATT TRIVAS

För att prestera och trivas i rollen ska du som söker ha gedigen erfarenhet av systemutveckling och en relevant akademisk utbildning. Du innehar ett brett tekniskt kunnande och är en ledare som engagerar, motiverar och coachar dina medarbetare. Du är bra på att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du gillar och har erfarenhet av:
  • Programmering i C#, .NET, Angular.js eller liknande
  • Drift och DevOps av SaaS lösningar i cloud miljö, AWS (Amazon) eller liknande
  • Databaser, Mongodb, eller liknande
Kunden tror på kompetens, driv, flexibilitet, skratt och medkänsla för att passa in och bidra till ett härligt team och rådande företagskultur.

VAD DU ERBJUDS

Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande produktbolag med höga visioner och ambitioner. Du arbetar med spännande internationella kunder såsom Sony Playstation, Mercedes, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Henkel, Daniel Wellington, med flera. Du kommer att arbeta tillsammans med ett kunnigt internationellt team i fräscha lokaler i centrala Halmstad med närhet till både träning, caféer och lunchrestauranger.

Företaget verksamhet grundades 2007 och etablerades som ett eget bolag 2015 och har en solid ägarstruktur.

ANSÖKAN

Låter det som din nya utmaning? Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas redan innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Organisation & ledning, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DH Anticounterfeit är ett innovativt mjukvaruföretag med världen som marknad. Med ett starkt team av experter inom mjukvaruutveckling, juridik och varumärkesskydd har vi huvudkontor i Halmstad där vi utvecklar en världsledande SaaS-plattform i syfte till att hjälpa globala företag i deras kamp mot förfalskningar och kopior.

Våra användare är jurister, säkerhetsansvariga och experter på immateriella rättigheter som behöver digitala verktyg i sitt dagliga arbete. Våra kunder finns inom alla branscher - från mode, bilindustrin och elektronik till livsmedel och medicin. Smarta digitala lösningar blir en allt mer avgörande komponent i företagens förmåga att bekämpa förfalskningar och vi befinner oss i centrum av en nischad bransch med få konkurrenter.