Logistik- och lageransvarig till NMC

Logistik- och lageransvarig till NMC

Har du erfarenhet av logistik? Är du flexibel, strukturerad och socialt kompetent? Vill du ta NMC´s logistik till nya höjder? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som logistik- och lageransvarig har du, förutom dina egna ansvarsområden, en viktig funktion för många avdelningar på företaget. Du arbetar tätt tillsammans med bl.a. marknad- och produktionsavdelningen. Du har personalansvar för fyra personer som tillsammans arbetar med lagerhantering och transporter. I din roll följer du upp KPI:er och arbetar mot gemensamt uppsatta mål.
Du arbetar både operativt och strategiskt, med stort fokus på att effektivisera och optimera logistikflödena. Du gör även avrop och lättare inköp på material från NMC i Belgien.
Du har interna såväl som externa kontaktytor, i Sverige och internationellt. Erfarenhet och kännedom om produktionsplanering är meriterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • effektivisera och optimera logistikflödet
  • initiera och genomföra olika lagerprojekt
  • göra avrop till inköpsavdelningen i Belgien
  • följa upp teamets mål och nyckeltal
Du arbetar kontorstider på kontoret i Getinge, tillsammans med andra kollegor, i nära anslutning till lager och produktion. Du ingår i NMC´s styrgrupp och rapporterar till VD.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet och/eller utbildning inom logistik. Du har god förmåga att analysera ett lagers uppbyggnad och struktur. Du är bekväm och erfaren av att initiera och genomföra förändringar av olika slag.
Som person önskar vi att du är strukturerad, flexibel och analytisk. Du är van att arbeta med många parallella arbetsuppgifter och har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs i en koordinerande roll, där du har mycket intern kontakt med andra avdelningar. Hög social kompetens och en god kommunikationsförmåga är viktigt för att lyckas i rollen.
Du har vana av att arbeta i något eller flera affärssystem och har allmänt god datorvana. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP är det meriterande. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav eftersom NMC är ett internationellt bolag.

Viktigt för tjänsten:
  • utbildning och/eller relevant arbetserfarenhet inom logistik
  • tidigare erfarenhet av att arbeta i något stort affärssystem
  • flytande engelska i tal och skrift
  • att du som person är strukturerad, analytisk och flexibel
Om NMC
NMC Sverige är en del av NMC gruppen, som har sitt huvudkontor i Eyenatten, Belgien. Gruppen har en årsomsättning på ca 270 MEUR och arbetar utifrån 25 fabriker och har totalt 1600 anställda. NMC Group utvecklar, tillverkar och marknadsför syntetiska skumprodukter. Våra kollegor strävar efter att utveckla innovativa, tillförlitliga och högkvalitativa produkter som stöds av ett komplett service-paket. Tillsammans med kunderna förädlar NMC produktidéer till konkurrenskraftiga produkter.

Om ansökan
Tjänsten är konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning hos kunden. Tillsätts enligt överenskommelse och urval sker löpande. Vänligen bifoga CV samt personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Bonli på 0736 84 77 73

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Bonli
Telefon 0736 84 77 73
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.