Projektinköpare Building Sydväst

Projektinköpare Building Sydväst

Projektinköpare med affären i fokus

Är du en duktig förhandlare som drivs av att göra affärer och som känner att du vill utvecklas inom inköpsområdet? Du kan vara senior eller i början av din inköpskarriär men det viktigast är att du vill göra lönsamma affärer så att både vi på NCC samt våra leverantören blir nöjda.

Vi behöver nu utöka med två projektinköpare då vår ambition är att växa ytterligare.

Hos oss är du en del av en specialistfunktion och tillsammans med cirka sju kollegor ansvarar ni för att driva och utveckla vårt inköpsarbete inom avdelning Sydväst. Du rapporterar till gruppchef för inköp.

Building Sydväst bedriver entreprenadverksamhet i Nordvästra Skåne, Halland samt Östra Skåne. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader till bostäder.

Rollen som Projektinköpare
Ditt uppdrag är att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer, förhandla fram och göra ekonomiskt fördelaktiga affärer där våra avtal är väldokumenterade samt välgrundade för att öka säkerheten i våra köp.

I ditt dagliga ansvar innebär det att du kommer att arbeta i nära samarbete med vår organisation i Helsingborg och Halmstad, där du ansvarar för inköpsplanering och inköpsbudget i tidiga skeden till val av leverantörer, upphandling av material, entreprenörer och leverantörer i pågående projekt. Du kommer också att arbeta långsiktigt med att driva och utveckla inköpsprocessen tillsammans med dina kollegor i gruppen genom att söka upp nya leverantörer, utvärdering av inköpsprocessen och förbättringsåtgärder genom erfarenhetsåterföring och nytänkande.

I rollen ges du möjlighet till varierande uppgifter med stort eget ansvar och en nära gemenskap till produktion och övriga stödfunktioner inom NCC.

Din profil
Söker du en roll som präglas av både samarbete och självständighet, närhet till produktion och med stora kontaktytor då kommer du att trivas i rollen som vår nya projektinköpare.

Du bör ha minst 3-års erfarenhet av entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet och en byggteknisk utbildning. Vi ser gärna dig som tidigare arbetat som projektinköpare, entreprenadingenjör, arbetsledare, platschef eller annan motsvarande tjänst och som vill utvecklas vidare i inköpsrollen. Du har god förståelse för entreprenadjuridik, förhandlingsvana och affärsmässighet utifrån ett långsiktigt tänk.

Du är också flytande i tal och skrift på svenska då du kommer att förhandla fram och dokumentera avtal.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Helsingborg eller Halmstad. B-körkort är ett krav då en del resor inom avdelningen förekommer även om tjänsten främst utgår från det lokala kontoret. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Gruppchef Inköp Johan Areskoug på 070-594 05 65 alt HR Specialist Monica Klersén på 070 - 653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 8 juli 2022.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se/sv/
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.