Grävmaskinist

Grävmaskinist

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten i södra Sverige, detta innebär att vi omgående måste förstärka vår berggrupp med kompetenta och erfarna medarbetare. NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 60 medarbetare. Och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord och har en omsättning på ca: 250 Mkr.

Här är dina nya utmaningar
Arbetet innebär grävmaskinsarbeten i både bergtäkter och på entreprenadarbeten av olika slag. Som grävmaskinförare är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité, prestation och miljö. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag och sköta din egen grävmaskin. I huvudsak är det geografiska området södra Sverige

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du ska ha förarbevis för grävmaskin. Du har tidigare erfarenhet av grävmaskinsarbeten i berg, både avtäckning och skutknackning. Även om du har mindre erfarenhet men ett starkt intresse för yrket kan du vara den vi söker. B körkort är ett krav.

Vi söker dig som är ansvarsfull och som sätter säkerheten först. Du förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-09-30. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Bogunnar Andersson, 0709-83 75 99 el mail Bogunnar.andersson@ncc.se .

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.