Yrkeslärare VVS

Yrkeslärare VVS

Det här blir du en del av

Vi är av VVS yrkesnämnd godkänd förstklassig VVS-skola för vuxna i Halmstad. Vi har förutom VVS även utbildningar inom bygg, el och fastighet. Vi har som mål att vara det självklara valet för de som väljer att utbilda sig inom ett hantverksyrke. Ett gott och återkommande samarbete med företag inom branschen är en självklarhet och vi är ett bra team som samarbetar för att våra elever ska stå redo att börja sitt yrkesliv inom dessa inriktningar.

Halmstad kommun är huvudman för våra utbildningar och vi levererar vuxenutbildningar inom karaktärsämnena för yrket vilket leder till yrkesexamen.

Det här erbjuder vi dig

Befattningen innebär att lära ut dina yrkeskunskaper till nästa generation VVS-montörer. Vi erbjuder dig en pedagogisk struktur för det praktiska och teoretiska upplägget.

Det här söker vi

Vi söker dig som har lång erfarenhet som VVS-montör med yrkesbevis. Du kan gärna ha svetskunskaper för VVS och en del el-kunskaper. Har du pedagogiska egenskaper, är intresserad av att lära ut ditt yrke samt är bra på att dela med dig av yrkesstoltheten, har du rätt inställning till jobbet.

Det är meriterande med lärarbehörighet.

Då vi besöker våra elever under deras arbetsplatsförlagda utbildningsmoment kräver jobbet att du har körkort.

Övrig information

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb. Där kan du bla få oberoende pensionsrådgivning och friskvårdsbidrag.

Tillträdesdag: Snarast

Placeringsort: Halmstad

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning sex månader
Sista ansökningsdag: 2018-01-31


Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Maria Norshammar tfn 072-600 67 53 alt. maria.norshammar@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.