Motor Trend söker fordonstekniker till Halmstad

Motor Trend söker fordonstekniker till Halmstad

Är du en god problemlösare som vill ingå i ett positivt gäng där varje individ får ta plats? Då kanske du är den självgående och ansvarsfulla teknikern som vi söker till Motor Trend i Halmstad.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha god fordonsteknisk kännedom, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Gillar du teamwork, ordning och reda och bra arbetsmiljö? Då är det dags att skicka in din ansökan snarast! Hos oss får du möjlighet att jobba med fantastiska bilar i helt nyrenoverade lokaler? Kan det bli bättre?

Tjänsten är heltid dagtid.

Frågor besvaras av regional verkstadschef Fredrik Bengtsson på telefon 035-202 04 02 eller mejl fredrik.bengtsson@motortrend.se. Din ansökan skickar du senast 30 juni 2020 till jobb@motortrend.se. Märk ansökan med "Fordonstekniker Halmstad".
Mer info
Kontaktperson Fredrik Bengtsson
Telefon 035-202 04 02
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motortrend.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.