Motor Trend söker Företagssäljare till Halmstad

Motor Trend söker Företagssäljare till Halmstad

Om du vill skapa goda och långsiktiga affärsrelationer, sätta kundmötet i centrum och ge ett förtroendeingivande och trevligt bemötande så har vi jobbet för dig. Vårat uppdrag är att få mångåriga affärsrelationer och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Som företagssäljare hos oss tar du hand om hela affären, från första telefonsamtalet med kunden till leverans av bilen och uppföljning. Vi tror att du är driven och målinriktad samt förstår vikten av att bearbeta proaktivt. Du ingår i ett team med andra företagssäljare där ni tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål.

Vi ser främst till dina personliga egenskaper och vill att du ska ha arbetet med någon typ av B2B försäljning tidigare. Det är din vana och förmåga att bemöta kunden och förstå dennes behov som värdesätts av oss. Produktutbildning av Toyotas breda modellprogram får du när du väl är på plats hos oss. Vi ser att du har gymnasieutbildning, datorvana och B-körkort. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Skicka oss din ansökan
Om du tror att du kan vara den som brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara service ser vi gärna din ansökan hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är heltid, dagtid och helgarbete kan förekomma. Tjänstebil och tjänstetelefon ingår. Vid frågor kontakta vår försäljningschef företagsförsäljning Henrik Alternäs på telefon 035-202 04 04. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till jobb@motortrend.se redan nu, och absolut senast 5 juni 2020. Märk din ansökan med "Företagssäljare Halmstad."
Mer info
Kontaktperson Henrik Alternäs
Telefon 035-202 04 04
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motortrend.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.