Fordonsmekaniker

Om jobbet

Vi söker dig som idag jobbar som mekaniker med bilar, maskiner, motorer eller med gedigen hemma skruvar erfarenhet, som ihop med oss vill ta steget in i en snabbt utvecklande bransch. Du får gärna ha några års erfarenhet men vi tror också att någon med ett brinnande intresse och starkt engagemang kan gå långt.

Vem tror vi att du är?

Som person är du serviceinriktad, engagerad och utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla. Vi tror också att du är en kundorienterad lagspelare som bidrar till en härlig teamkänsla och gott humör.

Mycket goda utvecklingsmöjligheter

Vi satsar löpande på utbildning via Scanias utvecklingsprogram, vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt, stabilt och tryggt företag.

Team MotorHalland

Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor och ansökan

Låter det här intressant, skicka då din ansökan med CV och personligt brev märkt mekaniker till johan.ahlstrom@motorhalland.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa eller maila Johan Ahlström på telefonnummer 035-18 07 62.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi genomför intervjuer löpande.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 okt

Om företaget

Motor AB Halland är ett familjeföretag, som är återförsäljare för Volkswagen, Audi och Skoda personbilar, samt för Volkswagen transportbilar och Scania. Ägarfamiljen kan nästa år fira 90-årsjubileum i bilbranschen. Företagets historia, som affärspartner inom regionen, sträcker sig över mer än 6 decennier med nu moderna anläggningar i Halmstad och Laholm. Med ca 120 anställda omsatte bolaget i fjol drygt 500 miljoner. Vi arbetar ständigt med bästa kundomhändertagande, kvalitet, miljö och framtid i fokus.