Säljfokuserad Business Development Manager

Säljfokuserad Business Development Manager

Vi på Mercell Commerce har en ny spännande tjänst som Business Development Manager, där du är en viktig pusselbit i uppbyggandet av upp vårt erbjudande inom Purchase-to-Pay! Du driver säljprocesser, har en nära dialog med kund i implementationsfasen och är en viktig spelare i vår säljorganisation. Du välkomnas till något av våra kontor i Stockholm, Linköping eller Halmstad. Eftersom många möten idag sker digitalt så är inte var du bor så relevant - det viktiga för oss är att hitta rätt kandidat!

Vem är du?
Som person är du initiativtagande, drivande och lösningsorienterad. Du motiveras av att driva säljprocesser och är intresserad av att skapa långsiktiga relationer med kunder såväl som kollegor. Vidare tycker du om att driva flera projekt, både självständigt och i samarbete med andra. Du är positiv och flexibelt inställd till förändringar samt har en passion för sälj.

Om rollen
Rollen som Business Development Manager fokuserar främst på tre områden, uppbyggnaden av Mercells P2P-erbjudande i Sverige, att ansvara för säljprocesser mot nykund (och på sikt befintliga) samt att vara med och driva implementationsfasen mot kund tillsammans med dina kollegor inom samma projekt. I rollen jobbar du nära utvecklings- och produktteamen för att erbjudandet ska passa de svenska kundernas behov på bästa sätt. Du är vår viktiga spelpjäs för att få ihop hela kedjan från erbjudande till nöjda kunder, nya såväl som befintliga!

Du ingår i ett säljteam om 9 personer och rapporterar till Sales Manager.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen har du tidigare drivit säljprocesser mot Purchase-to-Pay, ekonomi, inköp och/eller e-handel. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet från försäljning mot offentlig sektor och/eller ha förståelse för vilka krav den offentliga sektorn ställer på molntjänster. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och i skrift. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av:
  • Solution Selling.
  • Försäljning av molntjänster.
  • Att implementera P2P lösningar.

Startdatum: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Linköping, Stockholm eller Halmstad

Sista ansökningsdag
14 april 2021. Vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga CV och svara på de urvalsfrågor som finns i ansökningsformuläret. Urvalet sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varför Mercell?
Mercell erbjuder stora möjligheter för utveckling inom organisationen! Vi tittar på vad du levererar, inte hur du arbetar eller hur många timmar du spenderar på varje uppgift.

Mercells värdeord - Growth, Curiosity, Courage and Trust - fungerar som en grund för de beslut vi fattar, hur vi driver vår verksamhet och hur vi interagerar med våra kollegor, kunder och andra. Men de fungerar också som grund för de möjligheter som Mercell ger sina anställda att utvecklas och trivas inom sitt arbetsområde.

Mercell befinner sig i en mycket spännande period och du kommer att spela en viktig roll för att möjliggöra vår framtida utveckling. Om du är intresserad av att bygga en karriär hos ett snabbt växande och välfinansierat mjukvaruföretag med ambitiösa planer, kan du vara den person vi letar efter!

Vi hoppas kunna lära känna dig och ser fram emot att få din ansökan!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta: Christoffer Crona (Sales Manager), +46 722 34 40 90.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mercell.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mercell är en ledande digital plattform för offentlig anbuds- och upphandlingstjänster och har nyligen klivit in på eProcurement-marknaden. Vi har nu 29 200 kunder (2 600 upphandlare/inköpare och 26 600 leverantörer).

Mercells unika marknadsplats förenklar anbuds- och inköpsprocessen och gör det säkert och enkelt för inköpare att hitta relevanta leverantörer för sina anbud och dagliga inköpsbehov.

Mercell hjälper också leverantörer att hitta relevanta affärsmöjligheter samt verktyg för leverantörerna att digitalt ta emot och hantera inköp från offentliga och privata inköpare.

Mercell levererar tjänster till offentliga och privata köpare i 15 europeiska länder och vårt mål är att bli den ledande SaaS-plattformen för e-upphandling och inköp i Europa.