Vill du ingå i ett härligt och tryggt team av verkstadmekaniker

Vill du ingå i ett härligt och tryggt team av verkstadmekaniker

Din roll

Nu letar vi efter verkstadsmekaniker till vår kund i Halmstad. Arbetet innefattar bl.a. att svarva, fräsa och svetsa i deras serviceverkstad. Du kommer agera stöd åt operatörerna och vara en resurs för dem.

Din bakgrund
Du behärskar svets, svarv och fräsning. Mycket av arbetet görs manuellt och inte CNC eller dylikt varför en god fysik är att föredra. Du måste vara händig med en känsla för teknik och teknisk förståelse. Jobbet innebär att du kommer att arbeta självständigt men även i team så du bör vara bekväm med bägge delar.

Att vara lösningsorienterad och att kunna diskutera olika lösningar med operatörerna är en förutsättning för att lyckas i sin roll.

Viss internutbildning kan förekomma ute hos vår kund.

Ansökningsdag

Sista ansökningsdag är 2018-09-23.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb och har dagligen 750 heltidsanställda konsulter ute hos kund. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (18 dagar kvar)